Ρούμπεν Πέρεθ: Άκουσε τα ξημερώματα τον συναγερμό του τζιπ

«Κρυφτό»… έπαιξαν οι επαγγελματίες δράστες της κλοπής του πολυτελούς τζιπ του Ισπανού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Πέρεθ, του μέσου, που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες που φέρνει στο φως το Alphafreepress, οι δράστες της κλοπής, που όλα δείχνουν ότι ανήκουν σε οργανωμένο κύκλωμα, έφθασαν τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από

πολυκατοικία της Γλυφάδας, όπου διαμένει ο Ρούμπεν Πέρεθ. Πλησίασαν το τζιπ, που είχαν βάλει στο στόχαστρο, γνωρίζοντας ότι στην προσπάθεια παραβίασης θα τεθεί σε λειτουργία ο συναγερμός. Πράγματι έτσι κι έγινε. Ο  Ισπανός ποδοσφαιριστής, που βρισκόταν στο διαμέρισμά του, άκουσε κάποια στιγμή, γύρω στις 2 το πρωί, να ηχεί ο συναγερμός του αυτοκινήτου του.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Alphafreepress, βγήκε στη βεράντα του διαμερίσματος να δει τι συμβαίνει και αν έχουν πλησιάσει κάποιοι ύποπτα το θηριώδες τζιπ. Όμως, αυτήν την εξέλιξη την είχαν λάβει υπόψιν οι επαγγελματίες κλέφτες αυτοκινήτων. Μέχρι να βγει ο παίκτης του Παναθηναϊκού, είχαν τρέξει να κρυφτούν πίσω από άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα εκείνος να μη δει τίποτε και να επιστρέψει στο διαμέρισμά του. Όταν, πλέον, ξαναβγήκε, κάποια στιγμή είδε ότι το όχημα έλειπε και τότε αντελήφθη για ποιον λόγο είχε σημάνει ο συναγερμός λίγες ώρες πριν… Αμέσως ανέφερε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του, έδωσε περιγραφή αι φωτογραφίες και ήδη οι αστυνομικοί ξεκίνησαν με τη λήψη βιντεοληπτικού υλικού να ερευνούν την υπόθεση. Όλες οι προσπάθειες περιστρέφονται στην ώρα που ήχησε ο συναγερμός του αυτοκινήτου γιατί ακριβώς λίγα λεπτά μετά εκλάπη.

Ποιος είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο νέος άσος της ομάδας του «τριφυλλιού», ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες νέων της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ηλικία 13 ετών κι έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Το 2010, ο Πέρεθ δόθηκε με δανεισμό στην Ντεπορτίβο  Λα Κορούνια για δύο σεζόν. Τον Αύγουστο του 2011, μετά τον υποβιβασμό της Ντεπορτίβο, ο Πέρεθ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και εντάχθηκε στη Χετάφε. Τον Ιούνιο του 2012,  εντάχθηκε με δανεισμό στη Ρεάλ Μπέτις. Τις επόμενες σεζόν, έπαιξε σε διάφορες ομάδες  και το  2016,  δόθηκε με μονοετή δανεισμό στη Λεγανές. Στις 14 Ιουλίου 2021, ο Πέρεθ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα