Ρονάλντο – συμβόλαιο: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το “χρυσό” συμβόλαιο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Αλ Νασρ από την Παρασκευή.  Μέλη της διοίκησης της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να συμφωνήσουν με τον CR-7 και να αποσπάσουν την υπογραφή του και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η συμφωνία που θα αποφέρει στον παίκτη το ποσό των 500 εκατ. ευρώ έως το καλοκαίρι του 2025.

Την Δευτέρα ο Ρονάλντο θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας για να περάσει ιατρικά τεστ και να παρουσιαστεί

την Τρίτη (18:00)  ενωπίων 20.000 φαν της μάδας.  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι στο αεροπλάνο για το Ριάντ και ανέβασε video στο Instagram με το μήνυμα:  “Παιδιά, τα λέμε σύντομα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας θα παίξει για τα δύο επόμενα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μετέδωσε πρώτο το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya και πολύ γρήγορα και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο. Καθώς φαίνεται, το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, οδεύει προς το τέλος του, καθώς ο CR7 συμφώνησε με τους Σαουδάραβες, που έριξαν… πακτωλό χρημάτων στα πόδια του. Εδώ και καιρό, ήταν γνωστό ότι η Αλ Νασρ έχει καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο. Σήμερα, το Al Arabiya μετέδωσε ότι «υπέγραψε για να ενταχθεί στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο του 2023, ύστερα από την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και θέλει να κάνει τον Κριστιάνο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών!

OK! ‍ @Cristiano#CristianoRonaldo #CR7 #AlNassrFc #Ronaldo #Cristiano #CristianoRonaldo pic.twitter.com/8eFn60HK5B

— Shreyas Aryan (@ShreyasAryan1) January 2, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα