Ροναλντίνιο σήμερα: Επιστρέφει στη δράση ο «θρύλος» της Βραζιλίας

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε σαν φήμη η επιστροφή του Βραζιλιάνου «θρύλου», Ροναλντίνιο. Τώρα όμως είναι γεγονός, μιας και ανακοινώθηκε επίσημα ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση. Σε ηλικία 42 ετών, ο -εκ των κορυφαίων “μάγων” του ποδοσφαίρου- Ροναλντίνιο, θα φορέσει και πάλι σορτσάκι και ποδοσφαιρικά

παπούτσια. Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Porcinos FC αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο.

Πρόκειται για έναν σύλλογο, που διαχειρίζεται ο διάσημος streamer, Ιμπάϊ Λανός, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ζεράρ Πικέ, συνδιοργανώνουν στην Ισπανία, το πρωτάθλημα «Kings League», με την συμμετοχή ομάδων «7χ7». Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, σημειώνει τεράστια επιτυχία και μεταδίδεται στην πλατφόρμα Twitch, συγκεντρώνοντας επτά εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς συμμετέχουν, αρκετοί πρώην επαγγελματίες παίκτες, όπως ο Τσιτσαρίτο και ο Σέρχιο Αγουέρο.

https://twitter.com/KingsLeague/status/1628894065558183939

Τα «μαγικά» του Ροναλντίνιο σε φιλικό παιχνίδι το 2021

Ο «θρύλος» είχε κάνει ακόμη μια απολαυστική «επιστροφή» το 2021, σε φιλικό αγώνα στη Βραζιλία. Ο 41 ετών (τότε) αθλητής συμμετείχε σε αναμέτρηση που διοργάνωσε ο γνωστός κωμικός, Καρλίνιος Μαΐα, στην πατρίδα του και “έκλεψε” την παράσταση με τα… κόλπα, τις ντρίμπλες και τα γκολ του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

Keywords
Τυχαία Θέματα