Ρομά ληστεία: Τρόμος για ηλικιωμένο, ο γιος του έβλεπε live

Στιγμές τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος άντρας το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στην Εύβοια, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, για να τον κλέψουν. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι στην παραλία Αλμυροποτάμου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, τρεις Ρομά, ένας άντρας και δύο γυναίκες έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο σπίτι ηλικιωμένου άνδρα. Το σπίτι είναι εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου, στο οποίο είναι τοποθετημένες κάμερες ασφαλείας. Την ώρα που οι δράστες προσπαθούν να ληστέψουν τον άντρα, ο γιος του έβλεπε ζωντανά την κλοπή από τις κάμερες

ασφαλείας στο κινητό του.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου, ωστόσο οι δράστες είχαν αποχωρήσει από το σημείο έπειτα από τις φωνές του ηλικιωμένου άνδρα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, μετά από λίγη ώρα έγινε σύλληψη Ρομά στο Δύστο Εύβοιας, οπού προσπαθούσαν πουλώντας σφουγγάρια να ληστέψουν σπίτια, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν την κλοπή στον Αλμυροπόταμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρομά, Τρόμος,roma, tromos