Ρόλο «λαγού» στα επερχόμενα μέτρα επισημαίνει ο Γ. Μηλιός

Ανεβάζουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους στο ΣΥΡΙΖΑ με τον υπεύθυνο της οικονομικής πολιτικής του κόμματος Γιάννη Μηλιό να σχολιάζει πως οι κυβερνητικοί εταίροι επιχειρούν να εμφανιστούν ως «προστάτες της εργατικής τάξης» την ώρα που έχουν συμφωνήσει στο μεγαλύτερο πακέτο περικοπών από την αρχή της κρίσης.

«Παριστάνουν ότι απορρίπτουν τα επιπλέον μέτρα που ζητεί η τρόικα, ενώ προωθούν μια πολιτική που επιχειρεί να μετατρέψει τον μισθό σε φιλανθρωπικό

επίδομα φτώχειας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μηλιός και μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «λαγό των επόμενων μέτρων» τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και «κομπάρσο χωρίς ίχνος αξιοπιστίας» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Όπως ο κ. Σαμαράς ήταν «αντιμνημονιακός αγωνιστής» ενάντια στο μνημόνιο Ι, για να αποδειχθεί ότι ήταν ο «λαγός» του μνημονίου ΙΙ, έτσι και τώρα ο κ. Κουβέλης και όσοι από το κόμμα του τον ακολουθήσουν ως το τέλος αυτής της θλιβερής πορείας, είναι μόνο «λαγοί» των επόμενων μέτρων και τίποτα περισσότερο», σημειώνει ο κ. Μηλιός.

«Ο λαός όμως», καταλήγει, «δε θα τους κάνει τη χάρη να συνεχίσουν την εξαθλίωση του. Με τη μαζική παρέμβαση του θα κατορθώσει να αποτρέψει την ψήφιση των μέτρων και θα ρίξει την τρίτη και τελευταία μνημονιακή κυβέρνηση, ανοίγοντας το δρόμο για την ανατροπή των μνημονίων με κυβέρνηση της Αριστεράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα