Ρόι Κιν: “Το παιχνίδι πρέπει να βελτιωθεί”

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Σε μία πολωτική δήλωση προχώρησε ένας θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφερόμενος στον Έρλινγκ Χάαλαντ μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Νορβηγός ήταν φάντασμα του εαυτού του στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Η άμυνα των “Κανονιέρηδων” τον “έβαλε” στην… σίγαση και εκείνος δεν κατόρθωσε να είναι μα κάποιον τρόπο επιδραστικός στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή η ακίνδυνη, άοσμη εμφάνιση από

τον Χάαλαντ προκάλεσε τα σχόλια του Ρόι Κιν ο οποίος αφιλτράριστα μοιράστηκε τις σκέψεις του…

Οι δηλώσεις του Ρόι Κιν

“Το επίπεδο του γενικού παιχνιδιού του είναι τόσο φτωχό. Όχι μόνο σήμερα, νομίζω ότι τα πράγματα που βγάζει, οι κεφαλιές, ό,τι κι αν είναι – μπροστά στο τέρμα είναι ο καλύτερος στον κόσμο – αλλά το γενικό του παιχνίδι για έναν τέτοιο παίκτη είναι τόσο φτωχό… πρέπει να το βελτιώσει. Είναι σχεδόν σαν παίκτης της δεύτερης κατηγορίας, έτσι τον βλέπω. Το γενικό του παιχνίδι πρέπει να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια”.

Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε και ο σχολιασμός του Γκάρι Νέβιλ, επίσης παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, ο οποίος μετά από μία μεγάλη ευκαιρία σχολίασε πως ο Χάαλαντ μοιάζει σαν να μην έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο…

Η αλήθεια είναι πως πράγματι ο Νορβηγός σταρ μπορεί σε περίοδο ντεφορμαρίσματος να είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Δεν είναι λίγοι οι αγώνες που αν για τον οποιονδήποτε λόγο ο Χάαλαντ δεν μπορεί να αποδώσει, τότε απλά εξαφανίζεται από τον αγώνα. Ωστόσο, ο απίστευτος αριθμός τερμάτων του σημειώνει καλύπτει τις αδυναμίες του παίκτη, ενώ όπως ισχυρίστηκε και ο Ρόι Κιν, το παιχνίδι του συνολικά είναι φτωχό, όμως αναμφίβολα θα βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα