Ρόδος φωτιά – Ανδρουλάκης: Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει να αποδοθούν

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την καταστροφική εικόνα που παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα στη Ρόδο άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «συντελείται μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή. Από το “όλα είναι υπό έλεγχο” φτάσαμε στο σημείο να χάνονται περιουσίες, χιλιάδες τουρίστες να  απομακρύνονται από ξενοδοχειακές μονάδες και κάτοικοι να εκκενώνουν τους οικισμούς τους».

Καταλήγοντας ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «το κράτος οφείλει

να εγγυηθεί την ασφάλεια τους και επιτέλους να ελεγχθούν πλήρως τα πύρινα μέτωπα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει να αποδοθούν».

Δύσκολες ώρες στη Ρόδο – Εκκλήσεις για βοήθειαH Ναταλία Δραγούμη ποζάρει με μαύρο μπικίνι στην Πάτμο: «Γέλα γιατί χανόμαστε»Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα θερμική έξαρση – Πότε πέφτει ο υδράργυροςΦωτιά στη Μάνδρα: Νέα αναζωπύρωση στην περιοχή ΚαραούλιΣτέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μαντόσα, ερωτευμένοι κι αχώριστοι!ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας«Market Pass»: Διάρκεια επιδότησης και προθεσμία αιτήσεωνΣτο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης -Κυβερνητικό κλιμάκιο στη ΡόδοΓιώργος Αυτιάς στο φινάλε της σεζόν: «Έχω ένα 2ετές συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ αλλά ό,τι φέρει η ζωή καλοδεχούμενο»Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι έξαλλος με τη Ράνια Τζίμα και τις ειρωνείες για το “πάνω απ΄όλα η ανθρώπινη ζωή”…
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόδος, – Ανδρουλάκης,rodos, – androulakis