Ρόδος δολοφονία: Σειρά άλλων φόνων ομολόγησε η δράστις

Σοκαρισμένοι κι αποσβολωμένοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, άκουγαν τη 45χρονη οικιακή βοηθό, η οποία τους είχε καλέσει να τη συλλάβουν για την ανθρωποκτονία με θύμα 75χρονη που φρόντιζε, να τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έφθανε στο φόνο, αλλά το είχε διαπράξει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν! Αρχικά, οι αστυνομικοί, που την άκουγαν, γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αυτό της Λέρου, όταν είχε επιχειρήσει να πνίξει το παιδί της, ηλικίας ενός έτους, ταλαντεύονταν με αυτά που κατέθετε η 45χρονη, που στραγγάλισε όπως είπε την 75χρονη γυναίκα

«γιατί δεν την άφηνε να κοιμηθεί».

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν, όταν απαντώντας στις ερωτήσεις τους έδωσε απίστευτα στοιχεία για την ταυτότητα των γυναικών, που φρόντιζε και οδήγησε στο θάνατο, καθώς περιέγραψε με λεπτομέρειες και τον τρόπο με τον οποίο διέπραξε τις ανθρωποκτονίες γυναικών, οι οποίες μόνες στα χέρια της, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αφού δεν είχαν καταλάβει τους σκοπούς της. Το βέβαιο είναι ότι οι αστυνομικοί με βάση τα λεγόμενά της, έσπευσαν να βρουν τα στοιχεία και τους τόπους διαμονής των γυναικών αυτών και ήδη περιμένουν την εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου να διατάξει προανάκριση για όλους τους θανάτους στους οποίους αναφέρθηκε η 45χρονη.

Ανοίγουν οι φάκελοι των θανάτων

Έτσι, οι αστυνομικοί, ανοίγοντας εκ νέου τους φακέλους των θανάτων των γυναικών, που φέρονται ως θύματα, θα αναζητήσουν συγγενείς των θυμάτων, άτομα που θα μπορέσουν να μιλήσουν για τις τελευταίες ημέρες της ζωής των γυναικών, τους γιατρούς που τυχόν είχαν θεωρήσει ότι οι θάνατοι επήλθαν από παθολογικά αίτια και τις τυχόν ιατροδικαστικές εκθέσεις, αν υπήρξαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, η διαταραγμένη 45χρονη, που έδινε όμως ακριβή, όπως φαίνεται, στοιχεία, τοποθετεί την πρώτη ανθρωποκτονία το 2011, στη Λέρο. Εκεί, δηλαδή, όπου είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός της στο ψυχιατρείο του νησιού, όταν το 2002, είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει το μόλις ενός έτους τότε αγοράκι της!

Άγνωστο ακόμη το χρονικό διάστημα, που έμεινε στο ψυχιατρείο της Λέρου. Ωστόσο, το 2011, στο νησί αυτό, ομολογεί τώρα η 45χρονη, ότι οδήγησε στο θάνατο 63χρονη, τότε, γυναίκα, με υπερβολική ποσότητα φαρμάκων! Για τη δεύτερη ανθρωποκτονία, εκείνο που δεν θυμόταν ακριβώς ήταν ο μήνας του φόνου. Αν ήταν Ιανουάριος η Φεβρουάριος!

Η 86χρονη στη Ρόδο

Θύμα της, είπε ήταν γυναίκα 86 χρόνων, η οποία έπασχε από ζάχαρο και για να της αφαιρέσει τη ζωή, της έδωσε μέσα σε γιαούρτι υπερβολική ποσότητα ζάχαρης. Μόλις τον περασμένο Μάιο στη Ρόδο, λέει ότι προκάλεσε το θάνατο 70χρονης γυναίκας, που φρόντιζε, στην οποία άσκησε σωματική βία και προσέθεσε τη λεπτομέρεια, που μόνο εκείνη μπορούσε να γνωρίζει, ότι πέθανε μετά από πέντε ημέρες! Η υπόθεση της οικιακής βοηθού που ομολογεί τέσσερις δολοφονίες μόλις τώρα αρχίζει και η αστυνομική και δικαστική έρευνα θα φέρουν στην επιφάνεια πολλά ακόμη συγκλονιστικά στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόδος, Σειρά,rodos, seira