Ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε η Kate Winslet

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μαμά του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον διαψεύδει την ιστορία που είχε ευρέως διαδοθεί περί ηρωικής της διάσωσης από τη διάσημη ηθοποιό Kate Winslet πριν από τρία χρόνια.

Το 2011 μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει η φωτιά που είχε κάψει τον παράδεισο του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στο νησί Νέκερ, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο και τις ζωές όσων φιλοξενούσε εκείνον τον Αύγουστο.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρισκόταν εκεί εκείνες τις μέρες η μητέρα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου και η Kate Winslet με τα δύο

παιδιά της και τον τότε αγαπημένο της. Τότε, τον γύρο του κόσμου είχε κάνει η είδηση ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε σώσει την Ιβ Μπράνσον κουβαλώντας τη στην αγκαλιά στα σκαλοπάτια, είδηση που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Ρίτσαρντ.

Έλα όμως που έρχεται τώρα η 90χρονη κυρία να διαψεύσει την πολυδιαφημισμένη ηρωική πράξη. «Αν δεν ήταν τα εγγόνια μου δεν θα ζούσα σήμερα», αποκαλύπτει η Ιβ Μπράνσον μιλώντας στο περιοδικό “Observer”, εξηγώντας ότι η Kate Winslet την κουβάλησε στην ουσία μόνο τέσσερα σκαλοπάτια. «Θα μπορούσα να τα είχα κατέβει μια χαρά και μόνη μου», συνεχίζει η κυρία Μπράνσον δίνοντας και τη δική της εκδοχή για τον «ηρωισμό» της Kate Winslet.

«Νομίζω πως ανησυχούσε ότι καθυστερούσα τα παιδιά της στις σκάλες γι’ αυτό και με σήκωσε», εξήγησε η Ιβ κάνοντας την Κέιτ ολίγον… ρόμπα! Για την ιστορία, σε εκείνες τις διακοπές η Kate Winslet γνώρισε τον Νεντ Ροκενρόλ, ανιψιό του Μπράνσον και σήμερα σύζυγό της και πατέρα του τρίτου παιδιού της. Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας βολεύτηκε από την τότε φωτιά και έβαλε φωτιές μόνη της.

Το άρθρο Ρόμπα ξεκούμπωτη έγινε η Kate Winslet εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα