Ρίτσαρντ Γκιρ σήμερα: Ξανά πατέρας ο 70χρονος ηθοποιός

Ρίτσαρντ Γκιρ σήμερα: Ο διάσημος και πολύ πετυχημένος ηθοποιός του Hollywood Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε το 2018 την 35χρονη Αλεχάντρα Σίλβα. Η Σίλβα είναι Ισπανίδα διαφημίστρια και επιχειρηματία, με έντονη ακτιβιστική δράση. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί από το 2014, αλλά μόλις τέσσερα χρόνια μετά ο ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί για τρίτη φορά. Δήλωνε τότε πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν. Κι αυτό γιατί παντρεύτηκε μια όμορφη γυναίκα, έξυπνη, ευαίσθητη

και αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους. Η Σίλβα ως γνωστών κάνει διαλογισμό και είναι χορτοφάγος.

Παρά τα 33 χρόνια που τους χωρίζουν, πριν από εννέα μήνες το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί. Αυτό θα ήταν το δεύτερο παιδί του Γκιρ, με την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του. Το πρώτο του παιδί, ο Όμηρος, είναι ο καρπός του γάμου του με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ και είναι σήμερα 20 χρονών. Ταυτόχρονα και η Σίλβα έχει ένα 6χρονο γιο, τον Αλμπέρτο, από τον προηγούμενό της γάμο με τον Γκόβιντ Φρίντλαντ, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Ρόμπερτ Φρίντλαντ.

Ρίτσαρντ Γκιρ σήμερα: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού περιοδικού «Hola!», το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει και δεύτερο παιδί. Η είδηση της πρώτης εγκυμοσύνης της Σίλβα είχε κάνει τότε το γύρο του κόσμου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα, εφόσον το ζευγάρι αναμένει κι ένα επιπλέον μέλος την ερχόμενη άνοιξη. Αφού επισφράγισαν τον έρωτά τους με το πρώτο τους παιδί, εννέα μήνες μετά ο 70χρονος πια ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και θα πάει τη σχέση του με τη σύζυγό του σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα