Ρεζερβέ …ξαπλώστρα από το κινητό σας!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κάνε κράτηση …ξαπλώστρας από το κινητό σου ώστε να μην ψάχνεις όταν φτάσεις στην παραλία.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, πρόκειται για μια εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία αναζητώντας ομπρέλα και ξαπλώστρα κάτω από τον καυτό ήλιο.

Οι λουόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την ελληνική εφαρμογή από το plazz.com που λειτουργεί προς το παρόν μόνο σε κινητά iphone.

Με την εφαρμογή αυτή οι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν παραλία αλλά και τη

θέση της ξαπλώστρας προπληρώνοντας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Την απίστευτη εφαρμογή έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Το Βήμα όπου μίλησαν ο Μάνος Πατεράκης και ο Λευτέρης Φαρμάκης που είχαν την ιδέα της εφαρμογής το Σεπτέμβριο του 2014.

Όπως εξηγούν, αφορμή η ταλαιπωρία του κ. Πατεράκη στην προσπάθειά του ακριβώς να βρει ελεύθερη ξαπλώστρα σε παραλία των Χανίων.

«Στην Plazz δεν θέλουμε να μιλάμε απλά για μία ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες. Θέλουμε οι χρήστες να απολαμβάνουν μία ξεχωριστή εμπειρία στις συνεργαζόμενες παραλίες και για τον λόγο αυτό οι τιμές – που ξεκινούν από τα 16 ευρώ ανά σετ- συνοδεύονται από κάποιες παροχές» δήλωσαν.

Δείτε τις παραλίες που θα κάνετε ρεζερβέ

Στο δίκτυο παραλιών της Plazz βρίσκεται η παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης, αλλά και παραλίες στη Μύκονο, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Τζια, τη Σαντορίνη, την Χαλκιδική, την Αντίπαρο, τη Νάξο και τη Ζάκυνθο.

Το άρθρο Ρεζερβέ …ξαπλώστρα από το κινητό σας! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα