Ρεβεγιόν 2020 μαλλιά: Πώς να τα κάνεις μπούκλες φυσικά

Ρεβεγιόν 2020 μαλλιά: Το φετινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς όλοι θα το γιορτάσουμε στο σπίτι. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να βάλεις τα καλά, να χτενιστείς όμορφα και να βαφτείς, ώστε να υποδεχτείς με την πιο ωραία σου διάθεση τον νέο χρόνο που καταφθάνει. Όσον αφορά στα μαλλιά, οι μπούκλες είναι πάντα εντυπωσιακές και υπάρχουν εύκολοι και φυσικοί τρόποι για να έχεις ένα πολύ καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

1.Μετά το μπάνιο, στέγνωσε τα 3/4 των

μαλλιών σου και πιάσε τα ψηλά σε μία αλογοουρά. Στερέωσέ τα ελαφρώς. Τύλιξε τα υπόλοιπα γύρω από την βάση της αλογοουράς και στερέωσε εν νέου. Όταν τα απελευθερώσεις θα δεις τις μπούκλες να σχηματίζονται. Φρόντισε να  ψεκάσεις με μια λακ για να διατηρηθεί το look.

2. Φόρεσε μια κορδέλα κατά μήκος του κεφαλιού σου και τύλιξε γύρω της τα μαλλιά σου ανά τούφα. Στη συνέχεια ψέκασε τα ελαφρά με νερό και στέγνωσε με πιστολάκι. Άφησέ τα έτσι για αρκετή ώρα. Όταν βγάλεις την κορδέλα το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό.

3. Η κλασική συνταγή της… γιαγιάς. Δηλαδή; Ρόλεϊ! Στέγνωσε τα μαλλιά σου και όσο είναι ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα ξεχωριστά σε ένα ρόλεϊ προκειμένου να δώσεις το επιθυμητό σχήμα.

4.  Στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου. Πιάσε μια μια τούφα και τύλιξέ την καλά γύρω από τον εαυτό της. Στέγνωσέ την με το πιστολάκι. Όταν την αφήσεις αυτή θα έχει μια χαλαρή κίνηση και ένα μη επιτηδευμένο σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα