Ρένα Κουβελιώτη – πέτρες: Πήγε στη δουλειά της και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ρένα Κουβελιώτη – πέτρες: Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση με πέτρες. Μία από αυτές την βρήκε στο κεφάλι τραυματίζοντάς την. Η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι άνθρωποι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν μαζί της και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκε το παρακάτω ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη

από παραλίες της Αθήνας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δύο extra ημέρες διαμονή με κάθε τριήμερη κράτησηΣε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει:

“Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους”.

Δείτε ακόμηΚορονοϊός στην Ελλάδα: Κατέληξε ασθενής στο ΝΙΜΤΣ- 157 συνολικά οι νεκροίΔεν κρατιούνται! Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για απομάκρυνση νεαρών έξω από μπαρ (vid)“Φωτιές” άναψε ο Σκέρτσος με την ανάρτηση – “Η υποκρισία περισσεύει”, λέει ο Πέτσας στον ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα