Ραντεβού Μαρινάκη – Ψυχάρη με φόντο το Mega

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των κυρίων Ψυχάρη και Μαρινάκη στα γραφεία του ΔΟΛ.

Συζήτησαν για το Mega

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η συνάντηση και ο κ. Μαρινάκης εξήλθε από το γκαράζ του κτιρίου του ΔΟΛ γύρω στις 15:45. Είναι σίγουρο ότι οι δυο άνδρες, συζήτησαν την

υπόθεση του Mega ,χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η κατάληξη της κουβέντας.

Tovima.gr και Ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ μιλούν για λύση Μαρινόπουλου στο Mega

Σε χθεσινή του ανάρτηση το vima.gr είχε θέμα με τίτλο « Οι τράπεζες επεξεργάζονται λύση Μαρινόπουλου στο Mega» και σήμερα επανήλθε στο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ο οποίος αναφέρει ότι:

«Όπως ήδη πληροφορηθήκατε από το vima.gr οι τράπεζες ψάχνουν να βρουν λύση για το Mega. Από τη στιγμή που έχει απολέσει την άδεια και εκκρεμεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν υπάρχουν προοπτικές κάλυψής της, αναζητείται λύση. Φαίνεται ότι κάποιος εκ των νέων καναλαρχών τις έχει προσεγγίσει και εργάζονται ήδη για αυτόν. Δηλαδή ο νέος καναλάρχης που δεν διαθέτει κανάλι, εάν συμφωνήσει με τις τράπεζες, θα προικοδοτηθεί με την περιουσία, τη φήμη, την αξία και τα λεφτά του, που είναι δεσμευμένα στα πιστωτικά ιδρύματα. Μπορεί μάλιστα να του προσφέρουν και κούρεμα των δανείων και δανεικά λεφτά ώστε να λειτουργήσει το πρώτο διάστημα για να αποδειχθεί ότι το τρόπαιο όλης της επιχείρησης ήταν εν τέλει το Mega».

Επιστολή στις τράπεζες έστειλε χθες η Τηλέτυπος

Χθες, η Τηλέτυπος έστειλε επιστολή στις Τράπεζες, με την οποία ζητούσε να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες. Στην επιστολή προς τις τράπεζες η εταιρεία, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι έχει εκπληρώσει σημαντικό μέρος των υποχρεώσεών της και είναι ουσιαστικώς τραπεζικά ενήμερη.

Το άρθρο Ραντεβού Μαρινάκη – Ψυχάρη με φόντο το Mega εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα