Ράμα Αθήνα – Γαλάτσι: Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αυριανή επίσκεψη

Πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η ΕΛΑΣ για την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζελος» στις 8.30-9.00 το πρωί. Εκατοντάδες αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) θα διατεθούν

προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση του Έντι Ράμα στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του και για την προστασία του μέχρι την ώρα αποχώρησή τους, με τον αριθμό να αυξάνεται ή να μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Η ομιλία του στο Christmas Theater θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 11.00, ωστόσο ο Έντι Ράμα θα έχει και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με ομοεθνείς, μέλη του κόμματός του και επιχειρηματίες, ενώ αναμένεται να μοιράσει και φυλλάδια για τις διμερείς σχέσεις. Αφού ολοκληρωθούν οι συναντήσεις του, ο Ράμα θα πιει καφέ με συνεργάτες του στο Γαλάτσι, ενώ στις 6.00-7.00 το απόγευμα θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να αποχωρήσει από την Αθήνα.

Η ανάρτηση του Ράμα

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία απευθύνει πρόσκληση στους Αλβανούς που βρίσκονται στην Αθήνα ή κοντά στην Αθήνα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στο Γαλάτσι, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Ο κ. Ράμα στην ανάρτησή του κάνει λόγο για μια «σημαντική στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

Η πρόσκληση συνοδεύεται από ένα οπτικό με την Ακρόπολη και τις σημαίες της Αλβανίας και της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα