Ράδιο Αρβύλα – κυβέρνηση: Ευθεία επίθεση και χαλασμός στο Twitter

Ευθείες αναφορές στην κυβέρνηση έκαναν στην πρώτη τους εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα, υπονοώντας ότι με αφορμή την υπόθεση του revenge porn από τον τέως συμπαρουσιαστή της εκπομπής τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιχειρήθηκε να κοπεί το σατιρικό πρόγραμμα. «Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία εντάξει ξέρετε ότι την έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη» είπε ο Αντώνης Κανάκης. «Εδώ είναι στην καρδιά, είναι στην καρδιά» παρενέβη ο συμπαρουσιαστής Χρήστος Κιούσης.

Και συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Και η οποία αγαπημένη μας κυβέρνηση

– ένα χειροκρότημα – γιατί έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση… Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι… επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!».

Οργή στο Twitter για τους Ράδιο Αρβύλα: «Για όλα σας φταίει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης» Ράδιο Αρβύλα: Σκληρές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους, συνέχισαν οι Ράδιο Αρβύλα κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις», υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Φαίνεται πως οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα βλέπουν δάκτυλο της κυβέρνησης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου.

Αν η ξετσιπωσιά ήταν εικόνα, θα ήταν αυτή #radioarvyla pic.twitter.com/eYbCyiZHz5

— Cérès (@ius_est_ars) January 10, 2022

Όσοι δεν είδατε το καμ μπακ των #radioarvyla: για το ότι τους απαξίωσε ο κόσμος ευθύνεται ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις και γενικώς η κυβέρνηση!Για #παναγιωτοπουλος δεν είπαν κάτι..
Α! Και για τον σεισμό φταίει ο «Κούλης»!
Ξεκαρδιστήκαμε απ’ τη σάτιρα λέμε! #ραδιο_ξεφτιλα pic.twitter.com/uxFF4JCCiQ

— apablaze (@apablaze) January 10, 2022

Ναι ο Κούλης και ο Άδωνις φταίνε για τον ανώμαλο φίλο σας #radioarvyla

— Τζίνα Μανταρίνη (@GinaMantarini) January 10, 2022

Για όσους δεν έγινε πιστευτός ο κύριος Κανάκης που ο επί δεκατίες φίλος και συνεργάτης του έκανε ότι έκανε χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς κατά τον ίδιο, είναι παπαγάλος της κυβέρνησης.

Τόσο απλά. #Ραδιο_ξεφτιλα #radioarvyla pic.twitter.com/LZeTCryEv3

— Vasilis Kapetanakis (@VKapetanakis) January 10, 2022

Ο κανακης νομίζει πως όσοι του την πέφτουν είναι παπαγαλάκια του Κουλη. Λογικό αν σκεφτείς πως δεν ήξερε τίποτα για τον κολλητό του , την οικογένεια του όπως είχε πει κάποτε #radioarvyla

— πριγκιψ (@laertis1972) January 10, 2022

Το σημερινό επεισόδιο ήταν το κύκνειο άσμα των #radioarvyla. To αφήνω εδώ να υπάρχει και αλλάζω κανάλι δια παντός, πιο πολύ γελάω με τον Βαλάντη στο #Survirorgr παρά με τον Κανάκη και την παρέα του. Θα έχουν την κατάληξη του Λαζόπουλου.

Nikos Michael (@NikosMichael6) January 10, 2022

σε ενα κοσμο γεματο Λαζοπουλους και #radioarvyla να εισαι η Μαλβινα. ΛΕΙΠΕΙΣ!! https://t.co/yNarFMPOnZ

— Σάντρα Ρολάνδου-Δράκου (@hellaslar) January 10, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα