Ρ. Μακρή: Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν συνεργάζομαι με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Για την μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, η οποία ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε πρόκειται να συνεργαστεί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ η πόρτα των ΑΝΕΛ έχει κλείσει οριστικά.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 η

ανεξάρτητη πλέον Βουλευτής είπε με καυστικό τρόπο για το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν θέλω να ανήκω σε ένα σχήμα που έχει παραβιάσει τις θέσεις του».

«Εγώ παραμένω βουλευτής της Κοζάνης», απάντησε στην ερώτηση εάν είναι έτοιμη να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει: «Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, αυτά είναι σενάρια δικά τους, τα έλεγε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. με διαρροές στα μέσα ενημέρωσης. Θα το δω πολιτικά, δέχομαι μηνύματα από τη βάση που μου λένε ότι είναι κοντά μου οι πολίτες».

«Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα», είπε σε ό, τι αφορά πιθανές συνεργασίες της εντός του κοινοβουλίου, ενώ αναφορικά με τους ΑΝ.ΕΛ δήλωσε για ακόμη μια φορά βέβαιη ότι «υπάρχει σχέδιο επανόδου ή συνεργασίας με τη ΝΔ. Είναι ύποπτοι, τους εύχομαι καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί».

Τέλος, διεμήνυσε προς τον κ. Καμμένο, τον οποίο παρεμπιπτόντως μέχρι πριν λίγο καιρό ευχαριστούσε για τη στήριξή του στην «περιπέτεια» της υγείας της: «Να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι για το πολιτικό μέλλον του καθενός αποφασίζει ο Ελληνικός Λαός, αυτός θα αποφασίσει εάν εγώ θα πάω στο σπίτι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα