Πυροβολισμοί – Καλιφόρνια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγο του δράστη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του δράστη στο μακελειό του Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια, όπου εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Είχε πει στην πρώην σύζυγό του ότι σκόπευε να σκοτώσει τους συναδέλφους του, ενώ είχε κατηγορηθεί και για σεξουαλική κακοποίησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων. Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο 57χρονος Σαμ Κάσιντι ήταν ευέξαπτος με κακό χαρακτήρα, και σκότωσε 9 από τους συναδέλφους του. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, είχε πάνω του δύο ημιαυτόματα πιστόλια και 11 γεμιστήρες. Ο δράστης

άνοιξε πυρ χθες το πρωί, τοπική ώρα, μέσα στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν, σκοτώνοντας συναδέλφους του, ηλικίας 29 έως 63 ετών, ενώ έβαλε τέλος και στη ζωή του. Αμέσως μετά την ειδοποίηση για την παρουσία ενόπλου στο αμαξοστάσιο, έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή, οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν και η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε.

Διαταραγμένη προσωπικότητα

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του Κάσιντι, Σεσίλια Νελμς, στο Associated Press. Είχε μιλήσει στη γυναίκα, όσο ήταν παντρεμένοι, για το πλάνο του να σκοτώσει τους συναδέλφους του. Ο γάμος τους διήρκεσε 10 χρόνια και οι δρόμοι του χώρισαν το 2005.

«Δεν πίστευα ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε η πρώην σύζυγος, μετά το μακελείο, η οποία ωστόσο υπογράμμισε ότι ο Κασίντι μπορούσε να γίνει πολύ σκληρός και κακός, ενώ δεν είχε πολλούς φίλους. Παραδέχεται ότι διακατεχόταν από εμμονές και όπως λέει είχε χάσει τα ίχνη του τα τελευταία 13 χρόνια. Μετά το διαζύγιό του, ο 57χρονος ακολούθησε μια σκοτεινή διαδρομή.

Κατηγορήθηκε ότι βίαζε τη σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει το 2008 από διαδικτυακή πλατφόρμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, ο Κάσιντι φέρεται να έπασχε από διπολική διαταραχή, έχοντας πολλές μεταπτώσεις. Μέσα σε δύο μήνες της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη ωστόσο είπε ότι ήταν νωρίς για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Στη συνέχεια, η σχέση των δύο έγινε βαθιά προβληματική, με τον 57χρονο να ξυλοκοπά και να βιάζει τη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα