Πυροβόλησε τον ληστή: “Ας με σκοτώσουν, δε φεύγω”, λέει η 87χρονη στην Ηλεία

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Μια 87χρονη γυναίκα, σε χωριό της Ηλείας, πυροβόλησε(!) με αεροβόλο πιστόλι τον ληστή ο οποίος είχε εισβάλει στο σπίτι της και την είχε χτυπήσει για να της αρπάξει την τσάντα η οποία περιείχε έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα! Ο δράστης, ένας ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό στο χέρι με αποτέλεσμα να σχηματισθεί από την Ασφάλεια Πύργου που επελήφθη

της υπόθεσης, δικογραφία και σε βάρος της για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία. «Ειδικότερα», συνεχίζει η Αστυνομία, «ο άνδρας, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι». H ηλικιωμένη γυναίκα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το συμβάν, δήλωσε ότι αρκετές μέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς στο σπίτι της «παρατηρούσε έντονη περίεργη κινητικότητα από τον δράστη».

Αν θέλουν να με σκοτώσουν, ας με σκοτώσουν, εγώ δεν φεύγω

Ακόμα δήλωσε ότι τον πυροβόλησε γιατί δεν αντέχει άλλο. Η άτυχη 87χρονη περίγραψε την μάχη που έδωσε με τον δράστη όταν προσπάθησε να της πάρει το αεροβόλο. Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, η πόρτα του σπιτικού τους είναι ανοιχτή, όμως η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της. «Δεν φεύγω από εδώ, έμειναν σαράντα χρόνια στην ξενιτιά, κουράστηκα. Δεν θέλω να μείνω ούτε στην πόλη. Θέλω να βλέπω τη φύση. Είμαι πολύ κουρασμένη. Αν θέλουν να με σκοτώσουν, ας με σκοτώσουν, εγώ δεν φεύγω. Στην Αστυνομία το είχα πει πως θα αντιδράσω. Είμαι μόνη. Τα παιδιά μου ζουν στο εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα