Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Παιανία

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το απόγευμα, Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Παιανίας Αττική, καίγοντας ξερά χόρτα. Στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η φωτιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες αλλά δεν κινδυνεύουν.

Η φωτιά εξελίσσεται εκτός του ιστού της πόλης, κοντά σε γήπεδο βόλεϊ. Επί τόπου έχουν σπεύσει 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και, παρά τον αέρα, ευελπιστούν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας την Κυριακή πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει στις περιφέρειες της Κρήτης,

της Αττικής, στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του βορείου Αιγαίου στην Κεντρική και νότια Εύβοια και στις νότιες περιοχές της περιφέρειας Βοιωτίας.

Εν τω μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κάρυστο της Εύβοιας, ενώ έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται πλήρως η πυρκαγιά που έκαιγε επί τρεις ημέρες στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας.

The post Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Παιανία appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα