«Πυρά» Μητσοτάκη από την Κρήτη για το «4ο μνημόνιο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άρωμα… προεκλογικής εκστρατείας έχει η σημερινή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη με ενώ αναμένεται να υπάρξουν αναφορές για την έλευση τέταρτου μνημονίου.

Η υπογραφή του «τέταρτου μνημονίου»

Η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι η πολιτική της κυβέρνησης στέλνει

τη χώρα στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου με το πρόσχημα του… χρέους. Το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει μερικά μέτρα ήσσονος σημασίας για την ελάφρυνση του χρέους αλλά με αντάλλαγμα τη δέσμευση για την υπογραφή ενός τέταρτου μνημονίου.

Μάλιστα από το Μοσχάτο υπενθυμίζει τις δηλώσεις που πραγματοποίησε χθες ο Πιερ Μοσκοβισί για συνολική συμφωνία μέχρι το τέλος του έτους.

Επανέρχονται… οι πρόωρες εκλογές

Στη Νέα Δημοκρατία σκοπεύουν να σηκώσουν τους τόνους επαναφέροντας το αίτημα των πρόωρων εκλογών υποστηρίζοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να γλιτώσει η χώρα ένα νέο μνημόνιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή του περιοδεία στην Κρήτη αναμένεται να αναφερθεί στον κίνδυνο του «τέταρτου μνημονίου».

Αυτό σε συνδυασμό με τη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ που συνιστά η «Συμφωνία Αλήθειας» θα προτάξει στις τοποθετήσεις του ο ηγέτης της «γαλάζιας» παράταξης.

Το επίσημο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων-Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 (κέντρο «ΕΣΠΕΡΟΣ»).

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης».

Το άρθρο «Πυρά» Μητσοτάκη από την Κρήτη για το «4ο μνημόνιο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα