Βρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα

Πτώμα νεαρού άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση, εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί κοντά στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Ανατολή Ιωαννίνων, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και στην Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.

Το πτώμα εντοπίστηκε από ένα ζευγάρι, μέσα σε ένα χαντάκι, το οποίο δεν ήταν άμεσα ορατό και ειδοποίησαν τις αρχές. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο διαπίστωσαν, ότι πρόκειται για νεαρό άνδρα ο οποίος φορούσε ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε ο Βαγγέλης Γιακουκουμάκης κατά την εξαφάνισή του στις 6 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα

τα πρώτα στοιχεία από τον τόπο της εύρεσης του πτώματος κάνουν λόγο για θάνατο που πιθανότατα έχει συμβεί περίπου το διάστημα που εξαφανίστηκε ο νεαρός σπουδαστής, του οποίου η εξαφάνιση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής, ενώ η σορός θα μεταφερθεί για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και να ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα πάντως με τελευταίες πληροφορίες ο θείος του νεαρού σπουδαστή, που μετέβη στο σημείο, αναγνώρισε στη σορό αυτή τον ανιψιό του, βάζοντας τέλος με τον πιο τραγικό τρόπο, στην εξαφάνιση και την αναζήτηση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Πέτρου Καρσιώτη που είχαν δημοσιευτεί στην εφημερίδα Αττική freepresss, ο νεαρός φοιτητής δεν είχε ποτέ φύγει από τα Γιάννενα και οι έρευνες για την εύρεσή του είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή.

Keywords
Αναζητήσεις
βρεθηκε πτωμα κοντα στη λιμνη
Τυχαία Θέματα