«Ψάρεψε» 78 κιλά κάνναβη το Λιμενικό (photo)

Το πρωί του Σαββάτου, στις 9 Απριλίου το Λιμενικό Σώμα εντόπισε στη θάλασσα κοντά στην Κέρκυρα έναν μαύρο σάκο, με 16 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ λίγο αργότερα την ίδια ημέρα βρήκαν ακόμα δύο μεμονωμένα δέματα, με 46 κιλά και 265 γραμμάρια επίσης ακατέργαστης κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 8ης Απριλίου, η αρμόδια Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές Ιονίου, ότι ένα φουσκωτό σκάφος προσπάθησε να πλησιάσει τις ιταλικές ακτές για να

εκφορτώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών αλλά οι ιταλικές Αρχές το αντιλήφθηκαν και κατευθύνεται ήδη προς Κέρκυρα ή Αλβανία.

Αμέσως οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας ξεκίνησαν περιπολίες προκειμένου να εντοπίσουν το σκάφος ενώ έρευνας έγιναν και στην ξηρά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, άλλο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βόρεια της νήσου Οθωνών τέσσερα επιπλέον δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 30 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που ανέρχεται συνολικά στα 78 κιλά και 465 γραμμάρια, ενώ επίσης αναζητούνται δύο αλλοδαποί που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα