Ψάχνουν τον κουκουλοφόρο ληστή καταστήματος τυχερών παιχνιδιών

Στιγμές τρόμου έζησε μια υπάλληλος πρακτορείου τυχερών παιγνιδιών, όταν την ώρα της εργασίας της πίσω από το γκισέ, ήρθε αντιμέτωπη με έναν κουκουλοφόρο ληστή, ο οποίος την απειλούσε με ένα μαύρο πιστόλι.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Αν δεν μου δώσεις αμέσως τις εισπράξεις του ταμείου, θα πάθεις κακό», της είπε σε άπταιστα ελληνικά μέσα από την κουκούλα, δείχνοντας την ίδια ώρα το πιστόλι, που κρατούσε. Η ληστεία έλαβε χώρα λίγο πριν από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Ο δράστης, όπως ανέφερε η 39χρονη έντρομη υπάλληλος στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που έφθασαν

μετά την καταγγελία στο πρακτορείο, άρπαξε από το ταμείο το ποσό των 4.860 ευρώ, που είχε συγκεντρωθεί έως εκείνη τη στιγμή και διέφυγε, αφού τοποθέτησε τη «λεία» του μέσα σε μια τσάντα που κρατούσε.

Ενώ ο ένοπλος ληστής έφευγε τρέχοντας πριν την οδό Κωνσταντινουπόλεως, η 39χρονη υπάλληλος, ενημέρωσε την Άμεση Δράση και στο κατάστημα έφθασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Δυτικής Αττικής. Τους περιέγραψε για να ξεκινήσει η αναζήτηση ότι ο δράστης μιλούσε ελληνικά, φορούσε ασπρόμαυρο μπουφάν και είχε ύψος, περίπου 1,65μ.

Ο ληστής στην κάμερα

Οι εσωτερικές κάμερες του πρακτορείου έχουν καταγράψει τις κινήσεις του ένοπλου ληστή, και το οπτικό υλικό αναλύει ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, που ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης, αφού ο ληστής δεν εντοπίστηκε στην πρώτη φάση των ερευνών. Τις ίδιες ώρες, έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμαριάς, 39χρονος, κατηγορούμενος για ληστείες σε φαρμακεία και κατάστημα ψιλικών της περιοχής.

Ο 39χρονος, που τα στοιχεία δείχνουν ότι διέπραττε μία ληστεία κάθε…μήνα(!), συνελήφθη στα όρια του Αυτοφώρου. Εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που ερευνούσαν στην περιοχή, καθώς λίγες ώρες πριν είχε καταγραφεί ληστεία σε φαρμακείο της περιοχής Καλαμαριάς. Ο 39χρονος κατηγορείται ότι με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε το ποσό των 250 ευρώ.

Άλλες δύο ληστείες

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο, με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε από ένα κατάστημα ψιλικών και ένα φαρμακείο στην ίδια περιοχή, χρηματικά ποσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα