Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική

Μεγάλα και πολλά προβλήματα προκάλεσε η σημερινή σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 45 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων.

Είναι χαρακτηριστικό, πως στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού 259, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω σε διερχόμενο ταξί και σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επί τόπου

βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που απομάκρυναν το στέγαστρο από το οδόστρωμα.

Απρόοπτα περίμεναν και όσους χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τον ηλεκτρικό, καθώς λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές διακόπηκαν για ώρα τα δρομολόγια από τον σταθμό «Ειρήνη» μέχρι τον σταθμό «Νέο Ηράκλειο».

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ το σκηνικό του καιρού θα μείνει απαράλλαχτο μέχρι και το απόγευμα στην Ανατολική Στερεά –συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες.

Ειδικότερα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα συνεχιστούν όλη την ημέρα και θα επηρεάσουν περισσότερο μέχρι το απόγευμα την Ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια και τις Κυκλάδες και μέχρι το πρωί της Πέμπτης την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα