Πρόβα τελικού

Σαν πρόβα τελικού αντιμετωπίζουν τη μεταξύ τους ρεβάνς, για τους «4» του Champions League, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι απόψε το βράδυ στο «Καμπ Νου» (21:45). Ένα ματς όπου η ομάδα της Βαρκελώνης θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0).

Η Μπαρτσελόνα δε θα αγωνιστεί με την καλύτερη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την ήττα του Σαββάτου στο «Καμπ Νου» από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-2), αποτέλεσμα που της στέρησε το πρωτάθλημα στην Primera Division.

Για

τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, απομένει ο τελικός του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου απέναντι στην Μπιλμπάο, ένα τρόπαιο βέβαια που για κανένα λόγο δε θα «χρυσώσει το χάπι» για τη φετινή σεζόν, αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο κύπελλο του Champions League.

Η Τσέλσι, η οποία με τη σειρά της έχει τον τελικό Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ στις 5 Μαΐου, βρίσκεται στην έκτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα, και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» για το επόμενο Champions League.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα έχει στη διάθεση του τους Ντρογκμπά και Ιβάνοβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νταβίντ Λουίς.

Στο όριο των καρτών για τους γηπεδούχους είναι οι Πουγιόλ και Μασεράνο, ενώ για την Τσέλσι, αν δεχθούν κάρτα κινδυνεύουν να χάσουν τον μεγάλο τελικό, σε περίπτωση πάντα που προκριθούν οι «μπλε», οι Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίς, Μεϊρέλες και Ραμίρες.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα