Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης από το δ. Αθηναίων

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στρώνει το καθιερωμένο εορταστικό του τραπέζι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Τα γεύματα αγάπης για την υποδοχή του νέου χρόνου, θα δοθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στις 13.00 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Όπως

κάθε χρόνο, με το εορταστικό μενού και παραδοσιακά εδέσματα, εκατοντάδες συμπολίτες μας θα γιορτάσουν, μαζί με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τη δημοτική αρχή, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης για το 2014.

Γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

Εκδήλωση με τραγούδια και πυροτεχνήματα σχεδιάζει ο δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους. Το εορταστικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο της οδού Αποστόλου Παύλου, κάτω από την Ακρόπολη.
Η υποδοχή του νέου έτους θα γίνει με πυροτεχνήματα υπό τους ήχους των κρουστών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και των υπόλοιπων ομάδων κρουστών, ταυτόχρονα με τα κάλαντα από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.
Αμέσως μετά θα τραγουδήσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου και στη 1 τα ξημερώματα οι Γιώτα Νέγκα και Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Το πλήρες πρόγραμμα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα