Πρώτο τρίποντο για τον ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα για τα play off

Την πρώτη του νίκη στα play off σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνιζόμενος στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολη, ο οποίος έμεινε μακριά από την καλή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ

του Τσουκαλά στο 8ο λεπτό. Η απάντηση ήρθε γρήγορα για τον Αστέρα που ισοφάρισε στο 14ο λεπτό με τον Σανκαρέ. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΣ να είναι καλύτερος και τελικά να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, για δεύτερη φορά, στο 67ο λεπτό με γκολ του Ίλιτς. Ο Αστέρας προσπάθησε ξανά να αντιδράσει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μόλις μία καλή ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, (Ντάσιος 85'), Γεωργίου (Βίλα 71'), Ιλιτς, Τζημόπουλους (Οικονόμου 80').

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο (Μπακασέτας 72'), Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (Ουρτάδο 46'), Ράγιος, Καλαντζής (Λέντσε 46').

Keywords
Τυχαία Θέματα