Πρώτη νίκη του Ατρόμητου στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη

Με το δεξί μπήκε στο 2014 ο Ατρόμητος, που έκανε την πρώτη του νίκη στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη κερδίζοντας 1-0 για την 18η αγωνιστική της Super League σπάζοντας μία κακή παράδοση στο Ηράκλειο.

Με τον Τάσο Καραμάνο να αποδεικνύει πως βρίσκεται σε φόρμα και να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς (3 γκολ σε δύο ματς) ο

Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα 1-0 από το Ηράκλειο, επεκτείνοντας το αήττητο σερί του σε εφτά παιχνίδια. Η ομάδα του Παράσχου, που έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση, πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τον ΠΑΟΚ. Ο Εργοτέλης, που εγκλωβίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και έχει χάσει πλέον την επαφή του με την πεντάδα, όντας έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πολλά τα παρόνα των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του Κύζα στα τελευταία λεπτά.

Ο Εργοτελης όπως γράφει το sport.gr είχε περισσότερες καλές τελικές προς την εστία του Τσέναμο, αλλά ο Ατρόμητος είχε τη ουσία και το προβάδισμα στο α' μέρος. Οι κρητικοί ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν δύο καλές στιγμές με Χαντί και Πίτσο, αλλά οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ευκαιρία βρήκαν δίχτυα στο 17' με τον Καραμάνο, που είναι σε φόρμα και σκοράρει για δεύτερο σερί ματς.

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 20' με τον Διαμαντάκο, τον οποίο σταμάτησε ο Τσέναμο, αλλά στη συνέχεια οι Περιστεριώτες έφεραν το ματς στα μέτρα τους και δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα για να κρατήσουν το μηδέν έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στν επανάληψη ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου, που στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος. Στο 72' μάλιστα θα μπορούσε να κάνει το 2-0, αλλά ο Καβουσάκης είπε "όχι" σε τετ α τετ του Ούμπιντες.

Η είσοδος του Χαλκιδάκη έδωσε μία σχετική ώθηση στους γηπεδούχους, αλλά δεν ήταν αρκετή ώστε να απειληθεί ουσιαστικά ο Τσέναμο, που ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Στο 87' μάλιστα πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε σουτ του Χαλκιαδάκη εκτοξεύτηκε στο αριστερό του παραθυράκι για να κρατήσει το μηδέν και το τρίποντο για τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι πάντως στις καθυστερήσεις έχασαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία (απόκρουσε στη γραμμή ο Λαζαρίδης κεφαλιά του Μεχία ίσως με το χέρι), ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Μεχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα