Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν το πρωί της Πέμπτης (2/4) οι πρώτοι κατηγορούμενοι που πέρασαν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο». Ο ανακριτής απήγγειλε τις κατηγορίες στους κατηγορουμένους και στη συνέχεια τους έδωσε την προθεσμία που ζήτησαν για να απολογηθούν, μέσα σε διάστημα 20 ημερών.

Από το γραφείο του ανακριτή πέρασαν σήμερα ή εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους , οι Γιώργος Βλάσσης (μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ), Μαρία Αναστασάκη (δικηγόρος,

νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Λευτέρης Ζάμπρας, (επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Λευτέρης Ζάμπρας και ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, (επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football ενώ ένας εκ των κατηγορουμένων είχε βρεθεί εκεί χθες.

Αύριο, Παρασκευή θα περάσουν από τον ανακριτή ακόμα επτά άτομα, τα οποία αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός αυτών που κατηγορούνται χει ξεπεράσει τους 16 και έχει φτάσει τους 20.

Ως κατηγορούμενοι έχουν πάντα το τεκμήριο της αθωότητας, καθώς η ενοχή τους είναι ένα θέμα που πρέπει να αποδειχθεί στο δικαστήριο, εφόσον παραπεμφθούν από τον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Keywords
Αναζητήσεις
συσταση εγκληματικης οργανωσης στο ποδοσφαιρο
Τυχαία Θέματα