Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ

Πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 34η στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της σειράς των πλέϊ-οφ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ με σκορ 82-71.

Ο

Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παρκέ καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Ωστόσο η αντίδραση των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη ήταν άμεση.

Οι «πράσινοι» αύξησαν τη διαφορά και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει γρήγορα για τον Παναθηναϊκό, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να μειώσει τη διαφορά, χωρίς τελικά να καταφέρει να κάνει κάτι περισσότερο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 53-32, 70-56, 82-71

Παναθηναϊκός: Μπράμος, Κάρι 5, Φώτσης 10, Ούκιτς 9, Λάσμε 8, Μαυροκεφαλίδης 8, Διαμαντίδης 11, Γκιστ 9, Γιάνκοβιτς, Μασιούλις 15, Ράιτ 7

Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον 11, Σπανούλης 6, Περπέρογλου 7, Σλούκας, Κόλινς 11, Σίμονς, Λοτζέσκι 17, Πρίντεζης 16, Μάντζαρης 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα