Προσβολή στα ελληνικά ιερά από την Αλβανία: Μπότσαρης και Κολοκοτρώνης σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος έχει προκληθεί από το σκίτσο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους δυο ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και ο Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Το σκίτσο δημοσιεύτηκε αρχικά από την οργάνωση macedonianleague.org, η οποία αναφέρει πως η «νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση», με την ονομασία «Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar», έχει δημιουργήσει το τραγικό σκίτσο και το έχει ανεβάσει στο Facebook.

Σύμφωνα

με την ανακοίνωση της οργάνωσης που καταγγέλλει την κίνηση των Αλβανών η μετάφραση της αλβανικής οργάνωσης είναι «Κίνηση για μια ενωμένη Αλβανία με ηγέτη τον Tahir Veliu, ο οποιος προωθεί ενεργά τον αντι-ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς Αλβανούς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης».

Η Ελλάδα δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις προκλήσεις των Τούρκων, αλλά φαίνεται πως και η Αλβανία παίζει επικίνδυνα παιχνίδια.

Το άρθρο Προσβολή στα ελληνικά ιερά από την Αλβανία: Μπότσαρης και Κολοκοτρώνης σχηματίζουν τον αλβανικό αετό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα