Προσπάθησε να θάψει ζωντανή την κόρη του γιατί δεν ήθελε κορίτσι

Ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει πως αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη ζωή κάποιοι άνθρωποι σε χώρες όπως η Ινδία, ήρθε για να προκαλέσει σοκ. Ένας άνδρας συνελήφθη γιατί αποπειράθηκε να θάψει ζωντανή τη 10χρονη κόρη του επειδή ήταν κορίτσι, πράγμα που δεν το ήθελε.

Το απάνθρωπο περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Τριπούρα της βορειοανατολικής Ινδίας, με τον Αμπντούλ Χουσέιν να πετά την κόρη του σε ένα λάκκο στην πίσω πλευρά του κήπου του ενόσω

η γυναίκα του έλειπε. Ο παραλίγο παιδοκτόνος, έδεσε πρώτα τα χέρια της κόρης του, τη φίμωσε με ταινία, και έπειτα άρχισε να γεμίζει το λάκκο με χώμα.

Όταν η σύζυγος του Χουσέιν επέστρεψε ανύποπτη στο σπίτι, ο άντρας της έβαλε ένα καλάθι πάνω από το κεφάλι της μικρής, σκοπεύοντας να ολοκληρώσει αργότερα την απεχθή του πράξη.

Αλλά η γυναίκα άρχισε να τον ρωτά για το πού βρίσκεται το κοριτσάκι, και ζήτησε τη βοήθεια γειτόνων, που σύντομα το εντόπισαν. Οι γείτονες έδειραν τον απάνθρωπο άνδρα πριν καλέσουν την αστυνομία. Ο άνδρας αυτό αντιμετωπίζει τώρα ποινή πολυετούς φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα