Προσφυγή κατά της αποστρατείας του ετοιμάζει ο Παπαδάκης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η αποστρατεία του ταξίαρχου Μ.Παπαδάκη, ο οποίος έφερε στο φως την σκανδαλώδη υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας.

Η αντιπολίτευση κατήγγειλε εκδικητική απομάκρυνση ενός ανώτατου αξιωματικού που υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον και καταλογίζει στην κυβέρνηση απόπειρα ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο ίδιος ο ταξίαρχος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να παραδώσει τα όπλα και εξετάζει τις νομικές διαδικασίες για να προσβάλει την

απόφαση.

O κ. Παπαδάκης ετοιμάζει προσφυγή κατά της απομάκρυνσής του από το Στράτευμα, καθώς θεωρεί -όπως λέει το περιβάλλον του- ότι η αποστρατεία του ήταν στοχευμένη.

Αιχμές άφησε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας για την αποστρατεία του Ταξίαρχου Μιχαήλ Παπαδάκη.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι « αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την «δουλειά» που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.»

«Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα» αναφέρει ο κ. Κικίλιας ενώ σημειώνει «Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα.»

Το άρθρο Προσφυγή κατά της αποστρατείας του ετοιμάζει ο Παπαδάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα