Προσέφυγαν στο ΣτΕ οι εργαζόμενοι Star, Mega, Alpha και ΑΝΤ1 για τις άδειες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνεχίζεται η δικαστική μάχη για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή την φορά προσέφυγαν στο ΣτΕ, οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι εργαζόμενοι εναντίον του διαγωνισμού

Συγκεκριμένα, αφορά μία προσφυγή 376 εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων του τηλεοπτικού σταθμού Star και μία ακόμη προσφυγή 630 εργαζομένων από τους σταθμούς Mega, Alpha και

ΑΝΤ1.

Οι εργαζόμενοι στρέφονται κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού για την αδειοδότηση μόνο τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, υποστηρίζοντας ότι ο περιορισμός του αριθμού των καναλιών συνεπάγεται την συρρίκνωση και συνεπώς την απώλεια θέσεων εργασίας.

Ταυτόχρονα, στο Ανώτατο Δικαστήριο συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Star, Alpha και του «ανεξάρτητου τηλεοπτικού παρόχου περιεχόμενου» με τις οποίες η μία στρέφεται σε βάρος της άλλης. Ενώ, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί η νέα διάσκεψη των μελών της Ολομέλειας, για το κρίσιμο θέμα της συνταγματικότητας του νόμου Παππά.

Το άρθρο Προσέφυγαν στο ΣτΕ οι εργαζόμενοι Star, Mega, Alpha και ΑΝΤ1 για τις άδειες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα