Προκαλεί… εγκεφαλικά η σέξι «μούσα» του κόουτς της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δίχως αμφιβολία η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς. Οι Ροχιμπλάνκος του Ντιέγκο Σιμεόνε χθες το βράδυ έδωσαν ένα γερό μάθημα στους υπερόπτες Νεϊμάρ και Μέσι, τους οποίους απέκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως όμως έφτασε η Ατλέτικο από μία μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας να βγάζει… μάτια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση; Τοexedra.gr έψαξε τα… συρτάρια της ισπανικής ομάδας και βρήκε το μυστικό της επιτυχίας. Συγκεκριμένα το βρήκε στο δωμάτιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, όπου υπάρχουν διάσπαρτες φωτογραφίες της «γλυκιάς αμαρτίας» του Αργεντινού τεχνικού, Κάρλα Περέιρα.

Όπως έμαθε το… λαγωνικό μας, πρόκειται για την εξωσυζυγική σχέση του Σιμεόνε, η οποία μάλιστα είναι και 16 χρόνια μικρότερή του! Η 27άχρονη, που κατάγεται επίσης από την Αργεντινή, ζει στην ιβηρική χερσόνησο τα τελευταία 10 χρόνια και εργάζεται ως μοντέλο. Ο Λατινοαμερικάνος τεχνικός φαίνεται πως δουλεύει… σκληρά τα συστήματα της Ατλέτικο τα βράδια, έχοντας όμως και την πολύτιμη βοήθεια της Κάρλα!

Για την ιστορία ο Σιμεόνε είναι ακόμα παντρεμένος, τουλάχιστον στα χαρτιά, με την Καρολίνα Μπαλντίνι με την οποία έχει και 3 παιδιά: τον 18άχρονο Τζιοβάνι, τον 15άχρονο Τζιανλούκα, αλλά και τον 11άχρονο Τζιουλιάνο.

Δείτε το νέο «ταλέντο» του Ντιέγκο Σιμεόνε εν… δράσει:

πηγη:exedra

Keywords
Αναζητήσεις
carla pereyra sexi, pareja actual del cholo
Τυχαία Θέματα