Πρόγραμμα με επτά σειρές, tallent shows και νέες εκπομπές από το Mega

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανακοινώθηκε χθες το νέο πρόγραμμα του Mega για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Στο πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνονται επτά συνολικά σειρές που θα βγουν το 2014-2015 στον αέρα.

Τρεις σειρές προέρχονται από την περσινή χρονιά -«Κάτω Παρτάλι», «Κλεμμένα όνειρα» και «Μοντέρνα οικογένεια», ενώ στις νέες παραγωγές συναντάμε την πολυαναμενόμενη κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», με τους Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη

και Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την κωμωδία του Γιώργου Φειδά «Μάνα Χ ουρανού» με την Μαρία Σολωμού, τη «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Γιάννη Καρατζογιάννη και Νίκη Παλικαράκη και τις «Ηρωίδες» σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Στον ψυχαγωγικό τομέα το κανάλι θα προβάλλει δύο talent σόου, το «Music School» που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και το «Rising Star», όπου οικοδέσποινα θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού ενισχύεται σημαντικά με την απόκτηση της εκπομπής που πέρυσι έπαιζε στον ΣΚΑΪ «JOY, It’s inside you», η οποία θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Στο prime-time του καναλιού έρχεται και η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Ακη Πετρετζίκη «Η Λίστα», ενώ ο νεαρός chef αυτονομείται από το «Πρωινό Mou» και αναλαμβάνει δική του εκπομπή μαγειρικής και σε καθημερινή βάση στο Mega. Το πακέτο των ψυχαγωγικών εκπομπών κλείνει με τη Σμαράγδα Καρύδη με το άκρως επιτυχημένο «Celebrity Night Game» και τον Μάρκο Σεφερλή με το «Mega με Μία».

Το άρθρο Πρόγραμμα με επτά σειρές, tallent shows και νέες εκπομπές από το Mega εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα