Προφυλακίστηκε ο Πάλλης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης που παραδόθηκε αυτοβούλως συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σήμερα το πρωί, στον Εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα που είχε εκδώσει η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς Πρόεδρος Πρωτοδικών Ρέα Κατσίβελη για την εκταμίευση δανείου 5,8 εκατομμυρίων ευρώ από την FBB την περίοδο που ήταν συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Ο εφοπλιστής μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο είχε στραφεί κατά του πάλαι ποτέ συνεργάτη του.

Απολογούμενος

ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι το δάνειο ήταν νόμιμο και ελήφθη χωρίς παρέκκλιση των προβλεπόμενων διαδικασιών. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αυτός δεν αποδείχθηκε αρκετός για να μην κριθεί τελικά προφυλακιστέος.

Συν τοις άλλοις, αύριο το μεσημέρι θα προσαχθεί εκ νέου στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί σε άλλη ανακρίτρια για τα όπλα που βρέθηκαν στο Μουσείο που διατηρούσε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα για την κατοχή των επίμαχων όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα