Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ντέρμπι αιωνίων στο άδειο ΣΕΦ

«Ταμάμ» ήρθε η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ θα αντιμετωπίσει τον τιμωρημένο Ολυμπιακό (ξεκινά με -2 και με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) στο άδειο ΣΕΦ!

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος τράβηξε το μπαλάκι με τον κλειδάριμο υπ' αριθμόν #11, αυτομάτως ο «αιώνιος» αντίπαλος πήρε αυτόν με το #4 κι

αποτέλεσμα αυτού ήταν η αρχή να γίνει με ντέρμπι στο άδειο φαληρικό στάδιο.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 12/10, ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» του δευτέρου γύρου στο Ο.Α.Κ.Α. ορίστηκε για τις 18/1:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της περιόδου 2013-14:

Κ.Α.Ο.Δ.-Άρης

Τρίκαλα-Νέα Κηφισιά

Πανελευσινιακός-Πανιώνιος

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Απόλλων Πατρών-Ηλυσιακός

Α.Γ.Ο.Ρ-Ίκαρος Χαλκίδας

Π.Α.Ο.Κ.-Κολοσσός Ρόδου

Κατά τα άλλα ο «πόλεμος» των ιδιοκτητών των δυο αιωνίων ακόμη μαίνεται, όπως απέδειξε με τις «σπόντες» του ο κ. Γιαννακόπουλος, κατά τη βράβευση της ομάδας του ΠΑΟ, ως καλύτερης στο περσινό ελληνικό πρωτάθλημα.

«Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου. Είναι του Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και της υπόλοιπης ομάδος. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, με υγεία, όχι μόνο εντός των 4 γραμμών, αλλά κι εκτός. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές», τόνισε αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ και πρόσθεσε: «Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, με σασπένς, εντός των 4 γραμμών κι όχι εκτός. Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ. Ένα θα τους πω, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα