Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Φώτα στο Ολντ Τράφορντ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την επεισοδιακή νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπράιτον για το πρωτάθλημα. Ενώ, την Τετάρτη νίκησαν την ίδια αντίπαλο με 0-3 στο Λιγκ Καπ. Πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους για να πετύχουν κάτι απέναντι στην Τότεναμ. Ακόμα, έγινε μια σπουδαία προσθήκη, αφού αποκτήθηκε ο Έντισον Καβάνι, που θα βοηθήσει αρκετά στην επίθεση. Δεν είναι πάντως διαθέσιμος σήμερα.

Από την άλλη, η Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική στραβοπάτησε

κόντρα στην Νιούκαστλ, αφού οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Ενώ, και στο Λιγκ Καπ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Τσέλσι, ωστόσο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Την Πέμπτη διέλυσε με 7-2 την Μακάμπι Χάιφα και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και θα κριθεί στα σημεία.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Αστον Βίλα και Λίβερπουλ

Λίγο αργότερα, η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Έχουν κάνει το δύο στα δύο. Έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Φούλαμ, ωστόσο την Πέμπτη ηττήθηκαν από την Στόουκ και αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ. Παρατάχθηκαν με αλλαγές και θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές. Απόψε, θα απουσιάζουν οι Ένχελς, Χίτον και Γούεσλεϊ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον Χάουζ.

H Λίβερπουλ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Έχει κάνει το τρία στα τρία. Έρχεται από την νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο πρωτάθλημα. Ενώ, στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκαν από τους «κανονιέρηδες». Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα, που ξεκινάει για 4η συνεχόμενη σεζόν με 4 νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Το έργο της είναι δύσκολο, αφού χτυπήθηκε από κορωνοϊό. Το πρώτο κρούσμα ήταν ο Τιάγκο, ενώ ανακοινώθηκε ότι θετικός βρέθηκε και ο Μανέ. Ενώ, θα λείπουν και οι Τσιμίκας, Ματίπ και Τσάμπερλεϊν.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Λέστερ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ. Η Άρσεναλ κοντράρεται με την Σέφιλντ. Η Γούλβς υποδέχεται την Φούλαμ και η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει την Γουέστ Μπρομ.

Δείτε ακόμη: Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτώνΤετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!
Keywords
Τυχαία Θέματα