Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Ετιχαντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του “Έτιχαντ”. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έπαιξαν επιθετικά. Στο 13’ ο Σαλάχ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά και έκαναν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι “πολίτες” κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 31’ ο Ζεσούς έκανε το 1-1. Ενώ, θα μπορούσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ στο 42’. Όμως, ο Ντε Μπρούινε αστόχησε στο πέναλτι.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες

έπαιξαν πιο κλειστά. Προσπάθησαν να ασφαλίσουν τις άμυνες τους και έριξαν την απόδοση τους. Ενώ, εμφανή ρόλο και σε αυτό έπαιξε και η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών. Δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πάτησε κορυφή η Λέστερ

Νίκη κορυφής για την Λέστερ! Οι “αλεπούδες” επικράτησαν 1-0 της Γούλβς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γκολ. Πίεσαν τους “λύκους” και τελικά το πέτυχαν. Στο 15’ ο Βάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Η Γούλβς προσπάθησε να αντιδράσει και άρχισε να παίζει πιο επιθετικά. Είχε τις στιγμές της, όμως η Λέστερ αντεπεξήλθε. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της, ωστόσο ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε το πέναλτι του Βάρντι.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και πίεσαν για κάποιο γκολ. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν. Έτσι, η Λέστερ πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε με 0-1 από την Τότεναμ (Κέιν 88’). Ενώ, η Άρσεναλ ηττήθηκε με 0-3 από την Άστον Βίλα (Σάκα 25’ αυτ, Γουάτκινς 72’,75’).

Δείτε ακόμη: Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑBαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την ΝτόρτμουντΠέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”
Keywords
Τυχαία Θέματα