Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκελάρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πιάστηκε «αδιάβαστη» η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκανα φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 12’ ο Μανέ έκανε το 1-0. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο. Η Λίβερπουλ

είχε την κινητικότητα και κράτησε την μπάλα. Έψαξε να βρει το γκολ, ωστόσο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Η Γουέστ Μπρομ άντεξε στην πίεση και «τιμώρησε» τους γηπεδούχους. Στο 82’ ο Αγιαγί έγραψε το 1-1. Η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στις καθυστερήσεις, όμως ο κίπερ της Γουέστ Μπρομ αποσόβησε τον κίνδυνο και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Χ” και στο “Μολινό”

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στο «Μολινό». Γούλβς και Τότεναμ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κατάφερε να πάρει αμέσως το προβάδισμα. Στο 1’ ο Εντομπέλε έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν την εικόνα του παιχνιδιού. Πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στο β’ μέρος, η Γούλβς φάνηκε να έχει περισσότερη διάθεση και να απειλεί. Η Τότεναμ κλείστηκε πίσω και προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το προβάδισμα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Στο 86’ ο Σάις έκανε το 1-1. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λιντς επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι (Μπάμφορντ 5’ (πεν)). Ενώ, η Γουέστ Χαμ έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Μπράιτον (Τζόνσον 60’, Σούτσεκ 82’ – Μοπέ 44’, Ντανκ 70’).

Δείτε ακόμη: Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου
Keywords
Τυχαία Θέματα