Πραγματική... Lady η Gaga με 60,6 εκ. ευρώ έσοδα

Τα 60,6 εκατ. ευρώ που «έβγαλε» η Lady Gaga από τον Ιούνιο του 2012 έως τον αντίστοιχο μήνα του 2013 την καθιστούν την πλουσιότερη διασημότητα, ηλικίας κάτω των 30 ετών, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Τα έσοδα της Lady Gaga έφτασαν τα 60,6 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ακυρώσει συναυλίες της εξαιτίας της εγχείρισης στο ισχίο τον Φεβρουάριο, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Artpop» τον Νοέμβριο και

του πρώτου σινγκλ στις 19 Αυγούστου.

Η Lady Gaga για να φτάσει στην πρώτη θέση εκτόπισε την Τέιλορ Σουίφτ, που βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της λίστας με έσοδα 41,6 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του ποπ τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ φιγουράρει στη 2η θέση με έσοδα 44 εκατ. ευρώ. Στην πεντάδα βρίσκονται επίσης οι Κάλβιν Χάρις (με 34,8 εκατ. ευρώ) και Ριάνα (με 32,5 εκατ. ευρώ).

Η βραβευμένη με Οσκαρ, για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας», Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται για πρώτη φορά στην εν λόγω λίστα του Forbes, στην 7η θέση (19,7 εκατ. ευρώ).

Η Αντέλ, που κέρδισε φέτος Οσκαρ για το τραγούδι «Skyfall» της ταινίας Τζέιμς Μποντ, έφτασε μόλις στην 8η θέση με 19 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα