Πουλούσε γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών της στο διαδίκτυο

Στη σύλληψη μιας 41χρονης μητέρας, η οποία πουλούσε στο Ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών της, ηλικίας 7, 8 και 15 ετών, προχώρησε η ισπανική αστυνομία, όπως ανακοινώθηκε στη Σεβίλλη. Σύμφωνα με την έρευνα, η όλη αποκάλυψη της υπόθεσης άρχισε τον Σεπτέμβριο όταν η μεγαλύτερη κόρη της γυναίκας την κατήγγειλε, συνοδευόμενη στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφοτης μητέρας της.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι η μητέρα της τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε γυμνή, όπως και τις αδελφές της 7 και 8 ετών αντίστοιχα, και σημείωσε ότι έπρεπε να παίρνουν προκλητικές πόζες. Μάλιστα, η 41χρονη κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε κι άλλη μια 8χρονη, ανηψιά του πρώην συντρόφου της, για τις φωτογραφίες αυτές.

«Στην αρχή η μητέρα τους τούς έλεγε ότι οι φωτογραφίες αυτές προορίζονταν για ένα κάστινγκ μόδας και ισχυριζόταν ότι χρειαζόντουσαν οι γυμνές φωτογραφίες και αυτές με τα εσώρουχα για να μπορούν να υπολογίσουν τις διαστάσεις τους», όμως η 15χρονη κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα λεγόμενα της μητέρας της, μέχρι που ανακάλυψε ότι πουλούσε τις φωτογραφίες τους.

Η μητέρα της δικαιολογήθηκε λέγοντας «ότι είχαν ανάγκη τα χρήματα για να φάνε». Από το δικαστήριο της επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν θα μπορεί πλέον ούτε να πλησιάσει τα παιδιά της, αλλά ούτε και την ανηψιά του πρώην συντρόφου της, ενώ θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στην 41χρονη.

Πηγή: topontiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα