Πόσο θα πωλούνται τα νέα iPhone

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote και της Vodafone, πολύ σύντομα αναμένεται η διάθεση του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αναφέρονται σε συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως και για την τιμή διάθεσης των δύο

συσκευών στις διάφορες εκδόσεις.

Πάντως, όσον αφορά στις τιμές, πιθανότατα το iPhone 6 θα είναι από 80 έως 100 ευρώ ακριβότερο από το iPhone 5S. Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα είναι 150- 200 ευρώ ακριβότερο.

Η διάθεση των νέων iPhones αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, καθώς η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο αμέσως επόμενο κύμα χωρών που θα ακολουθήσουν μετά το αρχικό λανσάρισμα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση της Cosmote αναφέρεται ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 οι πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων smartphones ανεξαρτήτου τιμής».

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της Vodafone αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση των συσκευών στο site της εταιρείας, ενώ ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δυνατή η αγορά των πρώτων αξεσουάρ για τα δύο τηλέφωνα

Το άρθρο Πόσο θα πωλούνται τα νέα iPhone εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα