Πόσα μπορείς να κάνεις με μια οδοντογλυφίδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κάποιες από τις χρήσεις της οδοντογλυφίδας είναι ιδιαίτερα γνωστές, όπως το καθάρισμα το δοντιών και ότι λειτουργεί σαν υποκατάστατο πιρουνιού στα μεζεδάκια.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά. Οι οδοντογλυφίδες μπορούν να χρησιμεύσουν σε πολλά περισσότερα πράγματα. Μπορούν να είναι χρήσιμες από την κουζίνα, την κηπουρική, μέχρι και στην καλύτερη διατήρηση του παρκέ σου.

Πατάτες στα μικροκύματα

Όταν θελήσεις να ψήσεις πατάτα στα μικροκύματα, απλά θυμήσου να της δώσεις ξύλινα ποδαράκια! Θα ψηθεί και ευκολότερα και πιο ομοιόμορφα μιας

και θα έχει εκτεθειμένες όλες τις πλευρές.

Καθάρισμα τηλεφώνου

Πάρε μια οδοντογλυφίδα και σπρώξε προς τα έξω οποιοδήποτε ίχνος σκόνης και βρωμιάς! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου.

Ζαβολιά: Τι να κάνετε στο αυγό σας, για να μην αφήσει κανένα… όρθιο!

Ευκολότερο άναμμα κεριών

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μακριές τις οδοντογλυφίδες για να ανάψεις όλα τα κεριά σου. Άναψε την και χρησιμοποίησε την για να ανάψεις και όλα σου τα κεριά. Θα βοηθήσει πραγματικά πολύ.

Χρησιμοποίησε τες στη ζωγραφική

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις έναντι του πιο λεπτού πινέλου για να διορθώσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια σε έναν πίνακα που έχει ζωγραφίσει. Ή μπορείς απλά να προσθέσεις αυτή τη μικρή βουλίτσα του πουά που πραγματικά με το πινέλο δε θα ήταν πετυχημένη.

Το άρθρο Πόσα μπορείς να κάνεις με μια οδοντογλυφίδα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα