Πώς θα απολαμβάνω το σεξ: Μυστικά για τέλειο κρεβάτι

Πώς θα απολαμβάνω το σεξ: Αν το σεξ φαντάζει μια βαρετή, άνευρη, άχρωμη διαδικασία για εσένα και τον σύντροφό σου, μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά. Και όχι τόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, όσο πριν ή μετά από αυτή. Υπάρχουν τρόποι το σεξ να γίνει η πιο συναρπαστική εμπειρία. Γιατί είναι κατά βάση παιχνίδι του μυαλού και αυτό μπορεί να διεγερθεί με πολλαπλούς τρόπους. Εάν θέλεις , λοιπόν να «αναβαθμίσεις» τη σεξουαλική σου ζωή , οι παρακάτω συμβουλές περιλαμβάνουν απλά, καθημερινά πράγματα που, μάλλον, ξέρεις αλλά αγνοείς όσο και πιο πρωτότυπα και εναλλακτικά concepts. Αξιοποίησε όσα σου ταιριάζουν, γίνε λίγο πιο τολμηρός/η και κάνε level up στη σεξουαλική σου απόλαυση. Σταμάτα να βλέπεις το σεξ ως παράσταση. Η συνουσία είναι μια απόλαυση που απαιτεί δυο άτομα, αλλιώς θα την έβρισκες μόνος σου.

Μερικές φορές οι άντρες αγχώνονται επειδή σκέφτονται το σεξ ως κάτι για το οποίο θα κριθούν, λέει η σύμβουλος σχέσεων και γάμων Jill Whitney. Αυτό κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν όπως οι πορνοστάρ και αρκετούς να ταξιδεύουν αλλού την ώρα του σεξ και να χάνονται σε σκέψεις, όπως το αν θα της αρέσει ή πώς θα γίνει καλύτερος. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνεπάγεται απόλαυση στο μέγιστο ούτε για τον άντρα, που λειτουργεί στην ουσία ως θεατής, αλλά ούτε και για τη γυναίκα, υπό την έννοια ότι ίσως καταλάβει πως δεν είσαι πραγματικά εκεί. Πώς θα αποβάλλεις αυτή την κακή συνήθεια; Η συμβουλή της Whitney για να σταματήσεις να το υπεραναλύεις είναι να χαλαρώσεις με το σώμα σου και να αφεθείς στην αίσθηση της στιγμής. Παρατήρησε πώς ανταποκρίνεται το σώμα της σε αυτά που κάνεις και πώς ανταποκρίνεται το δικό σου.

Πώς θα απολαμβάνω το σεξ: Έχεις κι εσύ τη γνωστή απορία;

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ωστόσο, έχουμε όλα τα μυστικά για τέλειο σεξ, γεμάτο απόλαυση, που θα αναστατώσει το κρεβάτι σου. Μπορεί να κάνεις σεξ αρκετά συχνά, όμως το απολαμβάνεις αρκετά; Ίσως κι όχι. Φυσικά και δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους στο κρεβάτι κι ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν το απολαμβάνεις αρκετά.Όμως, ποιες οι λύσεις για να ενισχύσεις την απόλαυση στο σεξ πιο πολύ από ποτέ;

Αγάπησε το σώμα σου

Πρέπει να νιώσεις άνετα με το σώμα σου, να το αγαπήσεις, προκειμένου να αισθανθείς ελεύθερη την ώρα του σεξ και να περάσεις και καλύτερα. Εξοικειώσου μαζί του και απόκτησε αυτοπεποίθηση. Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεξ!

Μάθε τι σου αρέσει

Κάθε φορά που κάνεις σεξ, ανακαλύπτεις τι σου αρέσει. Ποιες στάσεις προτιμάς, ποια “παιχνίδια” θες να παίζεις με το ταίρι σου. Όλα αυτά συζήτα τα με τον σύντροφό σου και βάλε τα για τα καλά στη σεξουαλική σου ζωή.

Συγκεντρώσου

Συγκεντρώσου στην στιγμή όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Μην αφήνεις το μυαλό σου να αποσπάται από το τι συμβαίνει εκτός του κρεβατιού σου την ώρα που κάνεις σεξ. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένη, αν θες να το απολαύσεις πλήρως και να φτάσεις σε οργασμό.

Παίξε με τις φαντασιώσεις

Είναι ένας τρόπος να κάνεις εγκεφαλικό σεξ. Αφού συγκεντρωθείς, δημιούργησε φαντασιώσεις μες το μυαλό σου, υγροποιήσιμες και μη. Σημασία έχει ότι έτσι θα το απολαύσεις και με το παραπάνω. SOS! Οι φαντασιώσεις να είναι με τον σύντροφό σου έτσι;! Νιώσε άνετα με τον σύντροφό σου

Δείτε ακόμη

Σεξ και κορονοϊός: Τι ισχύει τελικά και τι είναι ασφαλές να κάνεις …

Keywords
Τυχαία Θέματα