Πώς να διατηρηθώ νέα: 4 τροφές κατά της αντιγήρανσης

Βασικό μέλημα των περισσότερων ανθρώπων είναι το να διατηρήσουν τη νεότητά τους. Έχοντας αυτό ως σκοπό, επιλέγουν να περιποιούνται εντατικά τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους, συνήθεια που τονώνει την αυτοπεποίθησή τους γενικότερα.  Είναι πολλά αυτά που μπορούν να συμβάλουν στο να έχετε μια υγιή επιδερμίδα. Μεταξύ των πιο σημαντικών είναι το αντηλιακό, οι κρέμες αντιγήρανσης, η σωστή απολέπιση και φυσικά η διατροφή. Οι τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη κάνουν το σώμα σας να διασπάει αυτήν την πρωτεΐνη σε αμινοξέα και βοηθάει τα κύτταρα

να αναπλαστούν.

Τρώγοντας πολύ πρωτεΐνη κάνετε ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία της διάσπασης και της ανάπλασης της επιδερμίδας. Βγάλτε, λοιπόν, από τη διατροφή σας τροφές όπως είναι η καφεΐνη και η ζάχαρη και βάλτε τις 4 παρακάτω αν θέλετε μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από ρυτίδες.

Βατόμουρα: Τα μούρα γενικά έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο φρούτο ή λαχανικό. Αυτά τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ρυτίδες. Βάλτε τα επομένως στην διατροφή σας.

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο περιέχει ελαϊκό οξύ. Πρόκειται για ένα λιπαρό οξύ που κάνει το δέρμα απαλό διατηρώντας τις κυτταρικές του μεμβράνες υγρές. Η βιταμίνη Ε και η πολυφαινόλες που περιέχει βοηθούν την επιδερμίδα όχι μόνο να φαίνεται υγιής αλλά και να είναι υγιής.

Σολωμός: Τα Ωμέγα-3 λιπαρά του σολομού δεν κάνουν καλό μόνο στην καρδιά. Διατηρούν τις μεμβράνες των κυττάρων υγρές πράγμα που βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει νεανική. Τρώτε 50 με 110 γρ. σολομό κάθε εβδομάδα.

Φασόλια: Οι άνθρωποι που τρώνε φασόλια, ψάρι, λαχανικά και ελαιόλαδο έχουν τις λιγότερες ρυτίδες αποκάλυψε έρευνα που έγινε σε Αυστραλία, Σουηδία και Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos