Πώς έγινε το τροχαίο στην Κύμη- Η άτυχη 26χρονη εκτοξεύτηκε στον αέρα (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η είδηση του χαμού τριών νέων ανθρώπων από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κύμη, συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του μοιραίου τζιπ ήταν τα τρία θύματα του τροχαίου.

Ο οδηγός και αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς και ο Δημήτρης Δελούδης, νοσηλεύονται

σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το tvstar.gr αναφέρει ότι το δυστύχημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να έγινε στο μεσοδιάστημα από 7.30 μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου. Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4μέτρων στην παραλία.

Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.


Δείτε το video για το τραγικό τροχαίο με 3… από LAMIASTARGR

Το άρθρο Πώς έγινε το τροχαίο στην Κύμη- Η άτυχη 26χρονη εκτοξεύτηκε στον αέρα (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα