Πώς διπλώνω ένα πουλόβερ: Το απόλυτο tip για να μην πιάνει ποτέ χώρο

Ο χειμώνας είναι καθ’ οδόν και όλες σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή της θερμοκρασίας. Αφήνουμε πίσω μας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και υποδεχόμαστε τον χειμώνα, με τις βροχές και τα διάφορα άλλα καιρικά φαινόμενά του, που… μας υποχρεώνουν αυτομάτως να ντυθούμε και κάπως πιο ζεστά. Αυτό αυτομάτως σημαίνει χειμερινά, βαριά ρούχα και συγκεκριμένα μάλλινα, χοντρά πουλόβερ.

Ως γνωστόν όμως, όταν κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα και πάμε να τα τακτοποιήσουμε στην ντουλάπα μας, αντιμετωπίζουμε

πρόβλημα με το πώς θα χωρέσουν όλα όμορφα και χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να τσαλακωθούν. Μεγάλο πρόβλημα δε, αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες από εμάς με τα πουλόβερ, τα οποία λόγω του όγκου τους πιάνουν στην ντουλάπα μας πολύ χώρο και είναι δύσκολο να τα διπλώσουμε χωρίς να τα στριμώξουμε μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα στα ράφια μας.

Έξυπνο tip για τα πουλόβερ

Η οργάνωση της ντουλάπας λοιπόν, και δη των χειμερινών ρούχων που είναι ογκώδη, δεν είναι εύκολη υπόθεση, όσες φορές και να την έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει όμως μια έξυπνη λύση που θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χώρου, κάνοντας την ντουλάπα να δείχνει ευρύχωρη και να χωράει όσο πιο πολλά ρούχα γίνεται. Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το πουλόβερ σου και να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες.

Υπάρχει ένας πολύ απλός και καθόλου χρονοβόρος τρόπος να διπλώσεις τα πουλόβερ και να εξοικονομήσεις συγχρόνως χώρο στην ντουλάπα σου. Πάρε το πουλόβερ σου και τοποθέτησέ το πάνω σε μια επιφάνεια (κρεβάτι, γραφείο). Στη συνέχεια αναποδογύρισέ το και ξεκίνα να διπλώνεις τα δύο μανίκια συγκεντρώνοντάς τα στη μέση του πουλόβερ σου.Έπειτα, αφού τα δύο μανίκια είναι διπλωμένα και συγκεντρωμένα στο κέντρο του πουλόβερ, το μόνο που απομένει είναι να πάρεις την άκρη του πουλόβερ και να τη διπλώσεις σαν φάκελο. Φυσικά υπάρχουν και βίντεο που μπορείς να συμβουλευτείς και να μάθεις αυτό το κόλπο ακόμη πιο εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos